Producatori AGV
Model: Corsa R Balda 2016
Disponibilitate: La comanda
516€
Fara TVA: 434€

Optiuni disponibile

Casca AGV Corsa R Balda 2016

Oferind majoritatea acelorasi caracteristici de varf ca Pista GP R, dar intr-o carcasa din fibra de carbon si ventilatoare reglabile, modelul Corsa R este proiectat pentru o performanta fara compromisuri pe pista. O noua constructie interioara asigura o fixare stabila si fara presiune, iar coroana patentata, reversibila, are doua materiale distincte, permitand ciclistilor sa aleaga intre parti calde si reci, in functie de conditii sau preferinte personale. O garda detasabila si un deflector de vant sunt ambele incluse, iar sistemul integrat de ventilatie (IVS) plaseaza porturile de admisie in zonele cu debit maxim de aer.

- Carcasa din CAAF (Carbon-Aramidic-Fiberglass) proiectat in 4 dimensiuni cu structura EPS de 5 densitati dezvoltate in 4 dimensiuni.

- Forma castii este conceputa pentru a maximiza performanta aerodinamica si pentru a minimiza riscul ca energiile de impact sa fie directionate catre osul gulerului. Forma spate este conceputa pentru a minimiza interferenta cu structurile costumelor de curse in pozitia de curse.

- Sistemul de ventilatie integrata (IVS) cu 5 orificii frontale mari si 2 extractoare din spate goale in carcasa care directioneaza aerul spre cap. Priza centrala superioara a aerului a fost amplasata strategic pentru a capta debitul maxim de aer la cel mai inalt punct de presiune a aerului. Toate orificiile de ventilatie sunt reglabile.

- Noul canal interior al barbiei distribuie fluxul de aer uniform in toata suprafata vizierei.

- Spoilerul testat de tunelul vantului maximizeaza performanta aerodinamica si stabilitatea in timpul calatoriei de mare viteza. Spoilerul este proiectat sa se detaseze de casca in caz de accident, mentinand astfel forma rotunda a castii pentru o siguranta sporita.

- Noua constructie a interioarelor Corsa R este proiectata pentru a permite o fixare stabila, imbratisanta si fara presiune si pentru a maximiza confortul dinamic. Protectie protectoare a nasului si protectie impotriva vantului.

- Suportul patentat cu coroana reversibila are o utilizare pe doua fete care permite motociclistului sa selecteze senzatia si climatul preferat: suprafata mai calda: cu material textil Shalimar pentru o atingere moale si delicata. iar partea mai rece: cu tesatura Ritmo pentru o fixare fluida si proaspata;

- Caotuseala interiora a castii este proiectata sa ofere cel mai mare confort de calatorie. Toate piesele sunt usor de detasat si pot fi spalate.

- Sistemul de eliberare de siguranta pentru a scoate usor buretii de obraz in caz de accident.

- Viziera noua de clasa Optic 1 cu tehnologie 100% Max Vision Pinlock (120) anti-ceata este proiectat pentru o vedere verticala maxima in pozitia de curse (85 grade) si o vedere orizontala nemaiintalnita (190 grade).

- Vizorul este anti-zgârieturi si este gata de utilizare a tear-off. Un kit de tear-off este inclus in cutie.

- Sistemul patentat de blocare a vizorului (VLS) reduce riscul de deschidere accidentala in caz de accident: grosimea vizorului este de 4 pana la 5 mm, sporind protectia fatei si ochiilor in caz de accident.

- Sistem mecanic unic de vizibilitate din metal cu miscare roto-transversala pentru etansarea totala intre viziera si carcasa. Sistem de eliberare rapida a vizierei care nu necesita unelte si care sa permita indepartarea si inlocuirea vizorului in cateva secunde. Mecanismul este conceput pentru a minimiza zona, sprijinind astfel vederea periferica si performanta de impact.

-Sistem de retinere dublu D.

Tabel marimi (cm):

XSSMSMLMLXL2XL
53/5455/56575859/6061/6263/64
Echipament
Model Corsa R
Echipament Casca
Tipul Full-face
Gama Barbati
Culori Negru, Verde
Etichete: casca, full-face, full, face, agv, corsa, r, balda, 2016